Ballongen.se söker skribenter

Är du hängiven Ballongen-anhängare? Gillar du att skriva? Vill du vara med och påverka en eventuell återutgivning av alla avsnitt? Skriv ett e-post med lite information om dig till info@ballongen.se så ordnar vi inloggning till sidan.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ballongen.se söker skribenter

 1. Ni måste ge ut dem på CD… Prizeless..!! Hade gett vad som hellst..!!

 2. DenRiktige skriver:

  Biger Ballongen på cd NU! Jag mailade SR för en tid sedan
  och undrade ifall de kunde sända Ballongens bravader igen. Tyvärr
  har jag inte kvar mailet men svaret jag fick var något om
  rättigheter och problem med detta.

 3. Sofia B Ballongen Bengtsson skriver:

  Introducerade just Ballongen för min man som missat äventyren. Jag själv har i allra högsta grad vuxit upp med och i Ballongenfamiljen och undrar hur det går för er? Kan vi sprida denna galenskap på fler vis? Är ni fortfarande aktiva?

  Och nu lite musik…

 4. Sofia B, en annan än ovanstående skriver:

  Sofia: Jag hade inte tänkt på Ballongen på många år, när en gammal kompis skickade mig den här länken. När jag sen nämnde det på FB gjorde syrran ett inlägg ”Nej! Ska du börja citera Ballongen nu igen. Jag minns hur du höll på när vi var små….”

 5. Stefan Gemzell skriver:

  Birger Ballongen Bentssons Bravader, vilka härliga minnen som återupplevs på löpande band! En utgivning på CD/Itunes eller annat vore ju guld!

 6. Therése skriver:

  Jag vill definitivt höra alla avsnitt igen! Satt som klistrad vid radion när det begav sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.